www.trinas.hr | EU PROJEKT
17091
page-template-default,page,page-id-17091,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

EU PROJEKT

Inteligentno, inovativno i integrirano modeliranje prostora – novi pristup procesu projektiranja


Tvrtka TRINAS PROJEKT d.o.o. podnijela je zahtjev za sufinanciranjem inovativnog projekta temeljem Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“ (KK.03.2.1.19), koje je raspisalo Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja 2018. godine. Financiranje se vrši putem Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt nam je odobren, te smo ga realizirali tijekom 2020./2021. godine. Zahvaljujemo se na ovoj prilici i podršci svih institucija i pojedinaca koji su nam pomogli oko pripreme i realizacije projekta. S ponosom i zahvalnošću ističemo podatke o projektu:


Naziv projekta:
Inteligentno, inovativno i integrirano modeliranje prostora – novi pristup procesu projektiranja


Kratki opis projekta:
Projektom se nabavlja specijalizirani softver te pripadajući mu hardver za najnaprednije usluge projektiranja, čime će se osigurati konkurentnost tvrtke Trinas projekt d.o.o., kao i povećanje prihoda od prodaje i novo zapošljavanje u godini m+2. Ciljna skupina projekta su prvenstveno djelatnici tvrtke, dok će krajnji korisnici biti kupci i dobavljači, s kojima postoji dugogodišnja suradnja. Kroz aktivnosti upravljanja projektom i administracije osigurat će se nesmetana provedba projekta, a putem promidžbe, promocija Tvrtke i EU.


Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Cilj projekta je poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima.


Očekivani rezultati projekta su:
1. Povećanje prihoda od prodaje
2. Broj poslovnih procesa koji će se unaprijediti uvođenjem rješenja iz područja IKT-a
3. Porast zapošljavanja u poduzećima koja primaju potporu
4. Privatna ulaganja koja odgovaraju javnoj potpori poduzećima


Ukupna vrijednost projekta: 541.292,00 kn
Vrijednost koji sufinancira EU: 322.426,88 kn
Razdoblje provedbe projekta: 01.01.2020.-01.01.2021.


Kontakt osobe za više informacija: Ante Grubišić
email: ante.grubisic@trinas.hr

[/vc_column][/vc_row]